3M™ Adflo™ Motorlu Hava Sistemli 3M™ Versaflo™ Başlıklar M-307, 857720
3M

Adflo™ Motorlu Hava Sistemli 3M™ Versaflo™ Başlıklar M-307, 857720

Konforlu vizör tasarımı, mükemmel çevresel ve aşağı doğru görüşü iyi optik netlikle birleştirir
 
Adflo solunum maskesi, kullanılan filtreye bağlı olarak kullanıcıları hem partiküllere hem de gazlara karşı koruyabilir
 
Entegre deflektör, daha fazla konfor için kullanıcıların başlık içindeki hava akışını yönlendirmelerini sağlar

Teknik Özellikler

Teknik Özellikler
Öne Çıkanlar
  • Konforlu vizör tasarımı, mükemmel çevresel ve aşağı doğru görüşü iyi optik netlikle birleştirir
  • Adflo solunum maskesi, kullanılan filtreye bağlı olarak kullanıcıları hem partiküllere hem de gazlara karşı koruyabilir
  • Entegre deflektör, daha fazla konfor için kullanıcıların başlık içindeki hava akışını yönlendirmelerini sağlar
  • Kaplamalı vizörler ek kimyasal direnç ve çizilme direnci sağlar
  • Sıcak partiküllere sahip uygulamalarda ek koruma için aleve dayanıklı yüzey sızdırmazlığı
  • Baş koruması EN 397'ye göre onaylanmıştır

3M™ Versaflo™ M-300 Serisi Başlık ile 3M™ Adflo™ Motorlu Hava Temizleyici Solunum Maskesi Sistemi, kullanışlı Adflo™ Motorlu Hava Temizleyici Solunum Maskesi Sistemimiz ile EN397 Baş Koruması sağlar.

3M™ Adflo™ Motorlu Hava Sistemi ile 3M™ Versaflo™ Başlık M-300 Serisi sayesinde etkili solunum, baş ve yüz koruması edinin. M-307 başlığımız, mükemmel çevresel ve aşağı görüş sağlayan ve kullanıcılara iyi optik netlik sunan geniş bir vizör tasarımına sahiptir. Sıcak partiküllerin bulunduğu uygulamalar için aleve dayanıklı bir yüz sızdırmazlığına ve ek kimyasal direnç ve çizilme direnci için kaplamalı bir vizöre sahiptir. Konfor düşünülerek tasarlanan başlık, optimum uyum ve ağırlık dağılımı için dokuma kayışlar içeren tamamen ayarlanabilir bir süspansiyona sahiptir. Başlıktaki entegre deflektör, daha fazla kontrol ve konfor için başlık içindeki hava akışını yönlendirmenizi sağlar. Ek koruma için kulak tıkaçları, çıkarılabilen kılıflar ve çene kayışı dahil isteğe bağlı aksesuarlar (ayrı satılır) başlığa eklenebilir. 3M™ Adflo™ Motorlu Hava Sistemi, kullanılan filtreye bağlı olarak kullanıcıları hem partiküllere hem de gazlara karşı koruyabilir. Tek elle kolay bağlantı kurma ve kesme için QRS'li (Hızlı Bırakma Fırdöndüsü), kendinden ayarlı bir solunum borusu ile birlikte gelir. Ayrıca bir hava akış göstergesi, ön filtre, kıvılcım önleyici, parçacık filtresi, standart Li-ion pil, kayış ve şarj cihazı ile birlikte gelir. Hoş olmayan kokulara sahip çalışma ortamları için ayrı bir koku filtresi (837110) mevcuttur. Gaz filtreleri ayrı satılır (837242 veya 837542). Ürünle birlikte verilen standart pil, artık kapasiteye bağlı olarak yaklaşık 4-5 saatte tamamen şarj olur ve sistem; yeni bir partikül filtresi, tamamen şarj edilmiş yeni bir pil ile ve standart hava akış hızında kullanıldığında beklenen çalışma süresi 7 ila 9 saattir. Hava akış hızı kullanıcının ihtiyaçlarına göre kolayca ayarlanabilir. Hava akışı, pil şarjından veya filtrenin partikül yükünden bağımsız olarak, her zaman dakikada 170 litre sabit nominal hıza sahiptir. Daha sıcak ve nemli çalışma ortamlarında optimum kullanıcı konforu için hava akış hızı dakikada 200 litreye çıkarılabilir.


Ambalaj ve Paketleme

Ambalaj

Akü Ömrü

Yakl. 7 sa. - 9 sa. (Turbo)

Filtre Tipi

Parçacık filtresi (yedek parça olarak gaz filtresi mevcuttur)

Hava Kaynağı

PAPR

Kaynak Prosesi

Taşlama

Koruma Tipi

Partikül

Markalar

Versaflo™

Montaj Tipi

Kemere Monte

Pil Türü

Turbo: Lityum-ion

Önerilen Uygulama

Kaynak, Kesme, Metal Onarımı, Metal İşleme, Taşlama

Özellikler

Baş Koruması, Solunum Koruması

Ürün Kodu

857720

Ürün Serisi

Adflo, Versaflo M-Serisi

Ürün Tipi

PAPR Kiti

Şarj Süresi

Yakl. 4,5 sa. (Turbo)


Teknik Döküman ve Sertifikalar

Teknik Döküman