3M™ Scott™ Promask Pozitif Basınçlı Yüz Maskesi 5513177
Refleks contalı Procomp (bromobutil/EPDM) dış maskeye ve TPE ori-nazal iç maskeye sahip pozitif basınçlı yüz maskeleri
 
Tüm 3M™ Scott™ solunum cihazı serisiyle kullanılmak üzere tasarlanmıştır
 
Tek eğimli polikarbonat vizör, mükemmel panoramik görüş sağlar

Teknik Özellikler

Teknik Özellikler
Öne Çıkanlar
  • Refleks contalı Procomp (bromobutil/EPDM) dış maskeye ve TPE ori-nazal iç maskeye sahip pozitif basınçlı yüz maskeleri
  • Tüm 3M™ Scott™ solunum cihazı serisiyle kullanılmak üzere tasarlanmıştır
  • Tek eğimli polikarbonat vizör, mükemmel panoramik görüş sağlar
  • Kullanıcının yüz maskesi sızdırmazlığından ödün vermeden entegre gözlük çerçevelerini takmasına olanak tanır

3M™ Scott™ Promask pozitif basınçlı yüz maskeleri, refleks contalı bir Procomp (bromobutil/EPDM) dış maskeye ve TPE ori-nazal iç maskeye sahiptir. 3M Scott solunum cihazı ile birlikte kullanıldığında, Hayata ve Sağlığa İvedi Tehdit (IDLH) oluşturan ortamlarda solunum koruması sağlamaya uygundurlar.

Promask yüz maskeleri, Profesyonel Yangın Söndürme SCBA'dan Havayolu ve kaçış solunum cihazı serisine kadar 3M Scott solunum cihazı serisiyle kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Tek eğimli yüz maskesi vizörü, mükemmel panoramik görüş sağlar ve alev geciktirici kaplamalı çizilmeye ve darbeye dayanıklı polikarbonat malzemeden yapılmıştır. Yüz maskesi, kullanıcının yüz maskesi sızdırmazlığından ödün vermeden entegre gözlük çerçevelerini takmasına olanak tanır. Yüz maskesi, hava otomatı için sol tarafta bir süngü bağlantıya sahiptir. Sağ tarafta hızlı oturan ek bağlantı noktası veya bir iletişim arabirimi almak için ECB seçeneği. Engelsiz konuşma iletimi sağlamak için maskenin önüne bir konuşma diyaframı monte edilmiştir ve normal solumaya izin vermek için düşük dirençli bir pozitif basınçlı nefes verme valfi içerir. EN 136:1998 Sınıf III uyarınca CE işaretlidir. 3M™ Scott™ Propak ile birlikte kullanıldığında EN 137:2006 Tip II uyarınca CE işaretlidir. 3M™ Scott™ havayolu ekipmanıyla kullanıldığında EN 14593-1:2005 uyarınca CE işaretlidir.


Ambalaj ve Paketleme

Ambalaj

Markalar

Scott™


Teknik Döküman ve Sertifikalar

Teknik Döküman